90% VOORJAARS SALE! Koop nu je ranks en items voordat het te laat is! ...Ga naar de store

Onze Servers

Al onze servers in één overzicht

Server Image

Skywars Nieuw!

Vecht je ergste vijanden in epische battles op onze volledig Nederlandstalig Skywars Server! Met keuze uit een talrijk van instellingen, coins, plus een groot aantal aan abilities - zorg jij ervoor dat je enemies geen kant op kunnen! Durf jij het aan?

Server Image

Skyblock

Overleven op een onbekend, zwevend eiland. Start met alleen de basics, en breid je eiland uit tot een waar meesterwerk! Verdien geld met jobs en koop spullen in de shop, of ga de strijd aan met andere spelers in de brute PvP arena! Het lot ligt in jouw handen!

Server Image

Prison

Vast tussen de muren van de Prison. De enige escape? Jezelf eruit minen! In deze unieke gamemode ga je de challenge aan met jezelf. Hoe ver haal jij het in de ranklijsten? Begin aan quests, huur een cel, maak een gang, en laat je epische bouwkunsten zien op een plot!

Server Image

Factions

Onze versie van de populaire "Factions" gamemode. Maak je eigen alliance en ga het gevecht aan met je ergste vijanden! Raid, vecht, verover, steel... maar wees ook voorzichtig! Het gevaar licht in deze gamemode altijd op de loer!

Ons IP: ikwilmc.nl

Gebruik het bovenstaande IP om te joinen!
Vanuit onze Hub kun je kiezen uit de verschillende gamemodes. Klik op één van de NPCs, of gebruik het kompas in je inventory!

Hulp nodig?