90% VOORJAARS SALE! Koop nu je ranks en items voordat het te laat is! ...Ga naar de store

Welkom op Ik Wil Minecraft!

Hey daar! Welkom op de website van Ik Wil Minecraft, dé Minecraft server van Nederland en België! Om deel te nemen in de community moet je je registeren! Klik hiervoor op de knop hieronder.

De Officiële IWM Discord Server!

Discussie in 'Archief' gestart door Jesse, 4 aug 2017.

Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.
 1. Jesse

  Jesse @iamJesse_
  Eigenaar

  Lid geworden:
  16 jul 2016
  Berichten:
  647
  Ratings:
  +146
  Hoi allemaal,

  You asked, we delivered - vanaf vandaag heeft IWM zijn eigen officiële Discord server! Samen met een paar andere kleine dingetjes willen we jullie graag updaten over wat er de laatste tijd gaande is achter de schermen bij Ik Wil Minecraft.

  Discord Server
  Alright, allereerst dus de Discord Server... Eindelijk zijn we terug met een gemeenschappelijke plek waar iedereen samen kan komen om lekker over van alles en nog wat te kletsen! De server is uitgerust met tal van kanalen, ranks, bots en andere toevoegingen - dus dit wil je zeker niet missen.

  De server valt te joinen via: https://ikwilminecraft.nl/discord - Geef deze link door aan mede-spelers zodat ze allemaal mee kunnen doen! Na het joinen zul je tijdelijk niet kunnen praten. Neem deze tijd even om de regels en overige informatie door te lezen in het daarvoor bestemde #informatie kanaal!

  Staff Update
  Er hebben zich intern weer een hoop veranderingen plaatsgevonden! We willen jullie graag de onderstaande promoties en demotes doorgeven. Gefeliciteerd aan alle staff members - binnenkort gaan we ook weer verder op beoordelingsjacht met nieuwe staff applicaties! Een nieuw team aan mentors staat klaar om de toekomstige staff in te trainen!
  • ItsDavidX: Promotie naar Moderator
  • WiseOwl_: Promotie naar Administrator
  • Danny0802: Promotie naar Moderator
  • DJeltoroNL: Demote naar Speler
  Nieuwe Gamemode
  Het team is momenteel bezig met het samenstellen van een nieuwe gamemode... *trommelgeroffel*... Skywars! Binnenkort horen jullie meer informatie. Daarnaast zijn we ook druk bezig met updates voor de huidige gamemodes, we houden jullie uiteraard op de hoogte.

  Thanks!
  Jesse (Affixes)
   
  • Leuk Leuk x 2
  • Akkoord Akkoord x 1
  • Winnaar Winnaar x 1
  • Vriendelijk Vriendelijk x 1
 2. Ectivity

  Ectivity Lid

  Lid geworden:
  2 nov 2016
  Berichten:
  25
  Ratings:
  +6
  Nice, goed bezig allemaal! Ben heel benieuwd naar nieuwe gamemode :)
   
Topicstatus:
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina