90% VOORJAARS SALE! Koop nu je ranks en items voordat het te laat is! ...Ga naar de store

FAQ

Veelgestelde Vragen

Wat is Ik Wil Minecraft?

Ik Wil Minecraft is dé server van Nederland! Met een groot arsenaal aan populaire gamemodes, onze look voor details, en een ubervette community is er altijd iets voor iedereen om te spelen! Wij bieden de beste gameplay ervaring van alle servers in Nederland, en nemen suggesties van onze community ook erg serieus! Zoek je meer informatie over onze gamemodes? Check dan ook onze play pagina door hier te klikken!


Wat is het server IP?

Ons server IP is ikwilmc.nl. Deze korte domeinnaam is natuurlijk gemakkelijk om met je vrienden te delen, dus doe dat dan ook!
Registreer je ook gelijk even op onze forums, door hier te klikken! ;)


Ik heb een probleem...

Er zijn verschillende manieren hoe je met ons in contact kunt komen:

  • /report: In-game commando om spelers te rapporteren
  • Staff lid: Als jouw probleem onmiddelijk ondersteuning vereist, zoek dan een staff member op in-game.
  • Forums: Maak een topic aan op onze forums. (Klik hier)
  • Contactformulier: Gebruik het contactformulier. (Klik hier)

Hoe kan ik mijn ban appealen?

Denk om te beginnen eerst is om de reden waarom je van de server bent verbannen. Het realiseren van je fouten is een goede start en zorgt ervoor dat 1) je appeal succes heeft, en 2) je dezelfde fout in de toekomst niet nogmaals begaat! Als je dit gedaan hebt, kun je proberen een appeal aan te maken op onze forums. Dit kun je doen door hier te klikken!

Er is geen manier om een ban te appealen voor "adverteren".


Wat zijn de voordelen van doneren?

Door te doneren, of kortgezegd gewoon een aankoop te maken op onze store, draag je bij aan het goed en welzijn van de Ik Wil Minecraft server! Net zoals alle andere online communities, komen er veel kosten in rekening voor het hosten van onze diensten. Denk aan server kosten, builders, websites, programmeurs, adverteerders,... De kosten lopen snel op, en we zouden het tof vinden als jij hier een bijdrage aan wilt leveren! Natuurlijk kun je gewoon van al onze functies genieten zonder dit niet te doen, maar we zouden het wel tof vinden :)

Klik hier om alle items te checken in onze store.